Boza se laudă cu salariile din CEO obținute în urma grevei minerilor

0
32

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, se laudă cu salariile oferite salariaților obținute după greva minerilor de la începutul acestui an: „Înainte de 1 martie, în activitatea energetică salariul mediu brut negociat era 4.357. După data de 1 martie este 5.106. În activitatea minieră, după data de 1 martie este de 5.180. În activitatea de descărcări și livrări este 4.810 lei. Aceasta este realitate“. Boza spune că unii lideri de sindicat dezinformează când vorbesc de nivelul salarial.

Salariile au crescu semnificativ în urma grevei din luna ianuarie. Conflictul s-a declanșat tocmai în urma poziției pe care conducerea CEO a adoptat-o cu privire negocierile privind încheierea actului adițional la Contractul Colectiv de Muncă. Sorinel Boza a anunțat, la începutul discuțiilor, că pentru creșterea salariilor este prevăzută suma de zero lei.

CEO va funcționa cu 7-8 grupuri

CEO va funcționa cu 7-8 grupuri până în această toamnă. „Avem în plan să mergem cu opt grupuri până în luna august-septembrie. Din aprilie trebuie să începem programul de reparații, dar vom menține 7-8 grupuri cu care o să funcționăm până în octombrie“, a mai precizat Boza.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns