Angajații CEO cu probleme cardiace, duși la policlinică

0
36

Angajații Complexului Energetic Oltenia (CEO) care suferă de boli cardiace sau care sunt predispuși unor asemenea afecțiuni vor fi duși la policlinică. „Am discutat cu domnul președinte al Consiliului Județean Gorj. Medici de la noi vor face o listă cu cei identificați cu boli cardiace și cei care sunt predispuși la boli cardiace și la ambulatoriul Spitalului Județean vom face un program ca în fiecare zi să putem să-i aducem pe salariați ca să putem să facem aceste controale. Va fi un proiect destul de dificil“, a spus Sorinel Boza, într-o emisiune de la postul Tele 3.

De la începutul anului și până acum, cinci salariați din cadrul CEO au murit în timpul programului de lucru sau acasă ca urmare a unor probleme medicale.

Boza nu crede în stresul de la locul de muncă

Sorine Boza spune că bolile nu apar ca urmare a stresului salariaților de la locul de muncă: „Ce stres la locul de muncă? Care stres la locul de muncă? (…) Dacă a ajuns un stres să muncim… Ce face șeful acela de-l stresează? Îl bate la cap? Credeți că nemulțumirea față de salariu cauzează o boală cardiovasculară? “.

Salariații CEO au postat pe rețelele de socializare imagini cu condițiile în care își desfășoară activitatea sau cu privire instalațiile care au nevoie de reparații generale, pentru că se defectează frecvent și sunt nevoiți să recurgă la tot felul de improvizații.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns