Un nou sistem de energie electrică pentru Parcul Industrial Bumbești Jiu până la sfârșitul anului

0
12

Parcul Industrial Bumbești Jiu va beneficia, până la finalul acestui an, de un nou sistem de alimentare cu energie electrică. Investiția este necesară deoarece parcul este alimentat în prezent printr-o rețea învechită care aparține Uzine Mecanice Sadu și existau numeroase avarii. Ultima a avut loc la jumătatea lunii iunie, iar agenții economici au rămas fără energie timp de aproximativ o săptămână.

În aceste condiții, Consiliul Județean Gorj care patronează Parcul Industrial Bumbești Jiu, a aprobat alocarea unei sume de aproximativ 1,2 milioane de lei noi pentru un nou sistem de alimentare și distribuție cu energie electrică.

Caietul de sarcini este aproape finalizat

Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial Bumbești Jiu, speră ca lucrarea să fie finalizată până la sfârșitul acestui an: „Mai avem doi pași de făcut, iar unul este deja efectuat, și anume elaborarea caietului de sarcini, care are o serie de caracteristici specifice, fiind un domeniu mai special. Este vorba de o linie de medie tensiune pentru alimentare și distribuție energie electrică. Se lucrează la caietul de sarcini și în cel mai scurt timp va fi gata și apoi urmează să fie scoasă la licitație lucrarea.

Toate activitățile și demersurile se fac ca până la sfârșitul anului să se realizeze această investiție. Sperăm să nu se întâmplă altceva, dar în mor normal se va finaliza până la sfârșitul anului“.

Articolul Un nou sistem de energie electrică pentru Parcul Industrial Bumbești Jiu până la sfârșitul anului apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns