Salariații DSP Gorj au primit vouchere de vacanță

0
173

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj confirmă faptul că angajații instituției au primit vouchere de vacanță. Fiecare salariat al DSP a primit vouchere în valoare de 1450 de lei, în total fiind vorba despre 65 de angajați.

Rând pe rând, angajații din instituțiile publice din județul Gorj intră în posesia voucherelor de vacanță, având posibilitatea de a-și achiziționa un pachet turistic pentru o stațiune din țară, fie că este vorba despre o locație la mare sau la munte. Recent au primit vouchere și angajații Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj. “Am primit vouchere electronice, pe carduri, în valoare de 1450 de lei de angajat. Este vorba despre 65 de angajați, suma totală ridicându-se la 93.000 de lei”, a confirmat Elena Pițian, purtătorul de cuvânt al DSP Gorj. Potrivit prevederilor în vigoare, bugetarii din instituțiile și autoritățile publice, precum și din cadrul operatorilor economici ai statului pot beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de o indemnizație de vacanță, denumită voucher de vacanță, în cuantum de 1.450 de lei (valoarea actuală a salariului minim brut pe economie).
M.S.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.