Propunere legislativă pe tema reducerii vârstei de pensionare a angajaților CEO. Dan Vîlceanu : Mă aștept ca acest proiect de lege să fie votat de toți parlamentarii de Gorj

0
64

Parlamentarul PNL Dan Vîlceanu a făcut demersuri pentru reducerea vârstei de pensionare a angajaților Complexului Energetic Oltenia. Acesta cere modificarea Legii nr. 263/2010 a sistemului unitar de pensii publice.

Liberalul șef le transmite angajaților din CEO că s-a ținut de cuvânt și a depus deja o propunere legislativă în privința reducerii vârstei de pensionare a minerilor și energeticienilor. Pentru ca inițiativa să treacă în Parlament, Vîlceanu cere sprijin tuturor parlamentarilor de Gorj. „Așa cum am promis, am depus la Parlamentul României o propunere legislativă pentru modificarea și completarea legii 263 astfel încât minerii și energeticienii să poată să iasă la pensie mai repede, așa cum au solicitat în urma grevei pe care au făcut-o la începutul anului. Amendamentul se referă la faptul că cei de la Craiova se bucură de condiții speciale și ies mai repede la pensie, au grupa I de muncă, cei de la Turceni sunt încadrați în grupa II, condiții deosebite, și, cei de la Rovinari nu au deloc. În lege, am solicitat să fie inclusă compania și nu doar o subunitate a acestei companii. Oricum este o situație bizară, în cadrul aceleași companii, oamenii care lucrează în condiții nu similare aproape identice să aibă condiții de muncă diferite. Mă aștept ca acest proiect de lege să fie votat măcar de toți parlamentarii de Gorj”, a declarat Dan Vîlceanu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns