NEGLIJENȚĂ în serviciu la CEO și deficiențe TEHNICE! Concluzii la București!

0
35

În cazul accidentelor produse în carierele miniere ale CE Oltenia, în care un om a murit și alți doi electricieni se află la o clinică din Belgia, Corpul de Control al Ministerului Energiei a ajuns la concluzia că este vorba despre neglijență în serviciu și deficiențe tehnice, competențele cercetării pe mai departe, în acest cazuri, fiind preluate de către procurori în dosarele penale pe care le/au întocmit.

Într-o emisiune a Tele 3 în care au fost invitați managerul CEO, Sorinel Boza, și secretarul de stat în Ministerul Energiei, Doru Vișan, oficialul de la București a făcut cunoscute primele concluzii:”Avem un accident într-o stație electrică, din păcate cu urmări foarte grave, care a constat în intrare sub incidența zonei de înaltă tensiune. Aici vorbim, fără echivoc, de neglijență și nerespectarea normelor de protecție a muncii. În cazul accidentului mortal, produs la începutul săptămânii trecute unde competența de analiză depășește și ITM/ul, procurorul va decide cine este vinovat. Din păcate, pe lângă neglijența în serviciu vorbim și de anumite deficiențe de natură tehnică a utilajului care făcea trecerea de la o bandă la alta”, a spus secretarul de stat Doru Vișan.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns