Haos înaintea schimbărilor de directori din CEO

0
15

Atmosferă tensionată în carierele din Complexul Energetic Oltenia, înaintea schimbărilor de directori de direcții, dar și de cariere. Președintele FNME, Dumitru Pârvulescu le-a transmis liberalilor să clarifice situația numirilor noilor șefi pentru a lăsa administrația să își facă treaba.

”Despre schimbare se vorbește de câteva luni. Lucru rău este că întotdeauna când îți propui ceva trebuie făcut cât mai repede. Perioadele astea de tranzit lungi duc la o serie de lucruri nu tocmai în regulă. Fiind societatea de stat nu trebuie să ne surprindă acest lucru. Pentru salariați mutații foarte mari nu sunt, pentru că indiferent că se schimbă un șef sau altul, rămân cu aceleași probleme tehnologice generate de lipsa fronturilor de lucru și nu numai. Acum, că fiecare partid, când își face acest calcul, își asumă și poate să aibă puncte pozitive sau negative în alegeri. Unii șefi trebuie să fie schimbați, alții nu. Nu este o stare în regulă și durează de câteva luni. În momentul în care cineva se vizează schimbat vă dați seama că nu îl mai trage sufletul să facă sută la sută chestiunile manageriale ca înainte. După mine, trebuiau făcute modificări mai demult”, a declarat Dumitru Pârvulescu la Radio Impact.

Aflați la guvernare, liberalii vor să își impună oamenii în toate structurile de conducere ale Complexului Enrgetic Oltenia și au început cu cele mai importante. Printre primii schimbați se află și Gheorghe Dobrițianu, de la Direcția Minieră. Schimbați vor fi aproape toți directorii de cariere, în locul lor fiind susținuți membri sau susținători ai Partidului Național Liberal.

Articolul Haos înaintea schimbărilor de directori din CEO apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns