Fonduri suplimentare pentru angajații CEO care promovează pe alte posturi

0
13

Conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO) a mai aprobat alocarea unei sume medii per salariat de 20 de lei pentru angajații care promovează într-o treaptă salarială superioară. Directoratul CEO a mai convenit cu sindicatele să se acorde o sumă brută de 70 de lei/salariat care va fi folosită pentru reducerea discrepanțelor salariale dintre angajații companiei, care primesc salarii diferite, deși ocupă același post și desfășoară aceeași activitate.

„S-a stabilit că se va acorda o sumă medie brută per salariat de 70 de lei, dar asta nu înseamnă că toți angajații vor beneficia de aceleași sume. E vorba de reglarea unor discrepanțe salariale. Au mai fost purtate discuții cu administrația pentru acordarea unei sume de 20 de lei ca fond de promovare, tot ca medie pentru fiecare salariat. Suma de 70 de lei va fi folosită pentru reglarea unor discrepanțe, iar suma de 20 de lei va fi folosită pentru majorarea salariilor celor care promovează pe funcții pe anumite posturi. Suma care se va acorda va fi mai mare, pentru că discutăm de o sumă medie brută de 20 de lei pentru fiecare salariat care promovează, de exemplu a trecut, de exemplu, de pe postul de mașinist pe cel de mașinist excavatorist sau conducător formație de lucru“, a spus liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO), Gabriel Căldărușe.

Actul adițional ar putea fi semnat până la sfârșitul acestei săptămâni

Liderul de sindicat speră ca actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă să fie încheiat până la sfârșitul acestei luni pentru a intra în vigoare de la data de 1 august: „Sper ca în această săptămână să se semneze actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă pentru ca să intre în vigoare din luna august. În caz contrar va fi o amânare cu o lună, ceea ce nu ne dorim cu nicio formă“.

Articolul Fonduri suplimentare pentru angajații CEO care promovează pe alte posturi apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns