Discuții importante la Guvern, pe tema CEO

0
53

Ministrul Anton Anton, presat de parlamentarii PSD să dea înainte cu eliminarea taxei de 2% pe cifra de afaceri a CE Oltenia. Declarația făcută la Târgu Jiu în urmă cu o lună l-a făcut pe senatorul Florin Cârciumaru să insiste asupra problemei.

„Eu am făcut o interpelare domnului ministru pe această temă și l-am rugat să insiste asupra celor declarate la Târgu Jiu. Dânsule este autoritatea de la care trebuie să plece această solicitare, susținut de parlamentarii de Gorj. Dacă este nevoie să intervenim la alte ministere, o vom face. Și Ministerul Finanțelor a amintit de reducerea aceste taxe și sunt singur că și doamna prim ministru a fost informată de această temă și urmează, pe materialul făcut de Ministerul Energiei, să se discute în Guvern și să se ia o hotărâre”, declarat Florin Cârciumaru senator de Gorj.

Ședință fără emoții

Discuții au fost și pe tema Carierei Tismana. Parlamentarul susține că în viitoarea ședință de Guvern se vor tranșa lucrurile. „Chiar ieri am avut o discuție la Ministerul Energiei cu domnul Vișan pentru a grăbi punerea pe ordinea de zi a hotărârii de Guvern pentru extinderea Carierei Tismana. Această hotărâre se va afla pe ordinea de zi a primei sedințe de Guvern și sunt convins că Guvernul va fi de acord. Eu m-am angajat ca și parlamentar PSD că voi face tot ce depinde de mine, de noi, în general, ca parlamentari de Gorj, să sprijinim activitatea Complexului” , a mai adăufat alesul.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns