Cine îl poate înlocui pe Daniel Antonie în Directoratul CEO!

0
53

De câteva săptămâni, zvonul că în Directoratul CEO pot ajunge politruci este combătut de un altul: în locul lăsat de Daniwel Antonie poate ajunge un vechi om din sistem.

Este vorba despre directorul SE Rovinari, Ion Pisc, al cărui nume a fost des vehiculat în ultimele zile. De fapt, de-a lungul timpului, acesta a fost chemat să facă parte din Directorat, să facă demersurile legale pentru a ocupa o funcție în conducerea producătorului de energie din Gorj, însă, el a refuzat de fiecare dată.
De menționat este faptul că Directoratul CEO poate să facă o propunere în acest sens, adică să propună un nou membru provizoriu, până la o viitoare selecție în baza OUG 109/2011.

Amintim că reprezentanții mineritului din CE Oltenia au solicitat ca viitoarea numire în Directoratul companiei să întrunească toate condițiile acestui context: stocuri limitate de cărbune, probleme grave de mentenanță a utilajelor miniere și de transport al salariaților din cariere de la și către locul de muncă.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns