Campanie în CEO pentru drepturile salariaților!

0
209

Apel la solidaritate!

Sindicatele din CE Oltenia îi fac mincinoși pe guvernanți. Este vorba despre grupa II de muncă în carear fi trebuit să fie încadrați salariații companiei care muncesc în condiții deosebit de grele. În acest sens, pe paginile de socializare a fost postat de către Manu Tomescu un Apel către angajații CE Oltenia, în special pentru cei de la SERovinari:

„Stimați colegi din S.E.Rovinari și C.E.Oltenia!

Întrucât Ministerul Muncii și Justiției Sociale face consultări publice asupra proiectului Legii privind sistemul public de pensii, iar în ceea ce ne privește pe noi, minerii și energeticienii din C.E.Oltenia, propunerile de până acum nu ne ajută cu absolut nimic, însă afirmațiile unor politicieni locali precum că minerii și energeticienii din C.E.O vor avea beneficii de pe urma acestei legi, vă informez pe această cale că aceste declarații sunt simple declarații (minciuni) politice, de campanie electorală.

Din această cauză mă văd nevoit să iau atitudine și să fac un apel la dumneavoastră, minerii și energeticienii din C.E.Oltenia, pentru a le cere împreună politicienilor, deputaților și senatorilor, dar și factorilor de decizie, locali, că dacă vor întradevăr să ne ajute în această privință, atunci să facă toate demersurile necesare pentru a ne trece și pe noi minerii și energeticienii din C.E.Oltenia, în categoria lucrătorilor din România, care își desfășoară activitatea în CONDIȚII SPECIALE DE MUNCĂ !

Stimați colegi, APELUL meu la dumneavoastră, nu este o propunere populistă sau hazardată! Știm cu toții că avem numeroase locuri de muncă în carierele și termocentralele C.E.Oltenia, care se încadrează fără niciun echivoc în condiții specialede muncă. Iar în campania pe care am pornit-o astăzi pentru a ne obține acest drept, o să vă informez și o să argumentez de ce avem dreptul să ne cerem acest DREPT.

Vă salut și vă aștept alături de mine și de colegii mei să ducem la bun sfârșit această CAMPANIE, pentru ca în noua LEGE a sistemului public de pensii, categoria minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia să fie încadrată la CONDIȚII SPECIALE DE MUNCĂ”, a mai scris Manu Tomescu, în postarea sa pe pagina Sindicatul Liber Roșia.
Sursa aici

Lasă un răspuns