BOMBĂ! Sute de salariați TESA din CEO se MUTĂ pe alte posturi! Peste jumătate și-au luat CONCEDII MEDICALE! Ce riscă ei!

0
38

Managerul CE Oltenia, Sorinel Boza, pare foarte hotărât să schimbe configurația companiei în materie de personal.

Acesta a precizat pentru Impact în Gorj că ,din personalul TESA – lucrător în sediile companiei de la Târgu Jiu, vor pleca prin delegație, în decurs de o lună – două, peste 200 de persoane, la cariere și în termocentrale.

Într-o primă etapă au primit delegații 46 de angajați dar 30 la sută dintre aceștia au intrat în concedii medicale, chiar a doua zi după delegare. Aceasta pare să fie o problemă peste care Sorinel Boza spune că va trece, în sensul că, tot în delegare se vor afla salariații „bolnavi” acum, chiar și după efectuarea concediului medical care poate avea o durată și de 90 de zile.

„Această măsură trebuie aplicată cu cap, pentru că se poate modifica regulamentul de organizare și funcționare al companiei. (…) Cum este posibil ca 30 la sută dintre cei delegați în sucursale și unități miniere, adică transferați în producție, să intre în concedii medicale? Și, un fapt cât se poate de supărător: mai mult de jumătate dintre aceștia au primit adeverințe medicale semnate de un singur și același medic?! Asta este o chestiune care poate fi cercetată la un moment dat. Țin să spun că perioada de delegare va continua inclusiv după încheierea concediului medical”, a mai spus șeful CEO.

Întrebat ce se va întâmpla dacă vreun salariat TESA refuză postul oferit în producție prin delegare, managerul CEO a mai spus. „Nu există variantă. Pleacă acasă!”
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns