Bani GRĂMADĂ de la CEO!

0
165

Administrația CE Oltenia anunță câți bani dă statului după ce într-un ziar central, cu profil economic, s-a relatat că producătorul din Gorj înregistrează datorii la bugetul țării. Astfel, reacția CEO cu privire la afirmația potrivit căreia “Principalii datornici la buget, încă în viață, sunt companiile de stat Complexul Energetic Hunedoara și Complexul Energetic Oltenia”, nu a întârziat să apară.

Astfel, compania transmite într-un comunicat de presă că CE Oltenia nu se regăsește în „lista publicată de ANAF în toamna trecută cu principalele 500 de companii debitoare, cu obligații restante” așa cum se arată în articolul menționat (lista se regăsește la adresa: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/primii500contributii_1_09112017.pdf” );
Suma plătită de CE Oltenia către bugetul de stat, în anul 2017, se ridică la valoarea de cca 630 milioane RON, compania deținând Certificate de Atestare Fiscală emise de ANAF care arată că nu figurează cu datorii restante: (CAF fara datorii la 05.07.2017 certificat de atestare fiscala din 12.10.2017 Certificate de atestare fiscala din 2017 );

De asemenea, suma plătită de CE Oltenia către bugetul de stat, în primele 6 luni 2018, se ridică la valoarea de cca. 270 milioane RON, compania deținând Certificate de Atestare Fiscală emise de ANAF care arată că nu figurează cu datorii restante: (certificat de atestare fiscala din 12.07.2018).

CEO: ”Reamintim că, datorită unui comportament echilibrat în gestionarea resurselor, CE Oltenia a înregistrat profit și în anul 2017, și în primul semestru al anului 2018, în condițiile achitării tuturor obligațiilor față de stat, față de băncile finanțatoare privind rambursarea de rate, dobânzi și comisioane, precum și față de furnizori, în termenele scadențe de plată conform prevederilor contractuale”, se mai arată în comunicatul companiei.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.