Actul Adițional de la CEO a fost înregistrat la ITM

0
83

Actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă de la nivelul Complexului Energetic Oltenia (CEO) a fost înregistrat, luni, 4 februarie, la în registrul unic al contractelor colective de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj și va avea aplicabilitate cu data de 1 martie.

Conform documentului, personalul muncitor va beneficia de o creștere a veniturilor salariale de 1.000 de lei. De asemenea, conducătorii formațiilor de lucru vor primi în plus la salariu 700 de lei. În continuare, de o creștere salarială de 500 de lei vor avea parte personalul de conducere din activitatea de producție, mentenanță și transport cărbune, care ocupă posturile de șef/adjunct secție, șef/adjunct atelier, șef schimb, șef laborator, șef stație CFU, pentru personalul tehnic (inginer, chimist dispecer) din activitatea de producție, mentenanță și transport cărbune.

Vouchere de vacanță

Actul adițional înregistrat la ITM Gorj mai prevede acordarea tuturor salariaților de Ziua Internațională a Muncii a unei prime în cuantum de 1.100 de lei în tichete cadou. Totodată, toți salariații vor beneficia de vouchere de vacanță de 1.450 de lei.
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns