200 de angajați de la CEO vor pleca acasă în 2019

0
177

200 de salariați de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) vor pleca acasă în anul 2019, conform unei hotărâri care a fost aprobată de Adunarea Generală a Acționarilor.

Ion Rușeț, consilierul managerului CEO, a declarat că așa prevede programul stabilit pe mai mulți ani, dar că este posibil să se renunțe la acesta: „Există un proiect aprobat de Adunarea Generală a Acționarilor, dar este prematur să discutăm despre acest aspect. Avem în vedere 200 de disponibilizări, în procesul de reorganizare, dar în momentul de față este prematur să discutăm. Așa a fost proiectul multi anual, reducerea de la 700 la 200, lucru care s-a întâmplat anul trecut. Erau prevăzute 700 de concedieri pentru 2018 și 700 pentru 2019. Au rămas 200 în acest an și 200 anul viitor. Așa prevede hotărârea Adunării Generale a Acționarilor. Este prematur să discutăm în condițiile actuale în care necesarul de energie și rolul Complexului este determinant în sistemul energetic național“.

Plecările vor fi voluntare

Ion Rușeț a precizat că plecările vor fi voluntare și că peste câțiva ani se va putea vorbi și de angajări: „Este vorba de plecări voluntare și în momentul de față s-a aprobat politica de personal pe termen mediu și lung a companiei. știți foarte bine că avem parteneriate cu instituții de învățământ profesional, cât și universitar. Aceste parteneriate au un rol de a începe procesul de întinerire a forței de muncă în cadrul Complexului Energetic Oltenia“.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns