Weekend plin de evenimente rutiere în Gorj. Conducători auto cu alcoolemie între 0,48 și 1,01 mg/l

0
61

Sâmbătă polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul Rutier au depistat un tânăr, de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ioan Luca Caragiale, având o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 14 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țicleni au identificat în trafic, pe DJ 675 Ţicleni, un autovehicul condus un tânăr, de 32 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat în trafic un tânăr, de 20 de ani, din comuna Grozești, judeţul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Turceni, având o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au identificat în trafic o femeie, de 54 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, în timp ce conducea pe D.J. 665/C Alimpești, un autoturism având o concentrație de 0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduși la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge. În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană aflată sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au identificat în flagrant un tânăr, de 26 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Constructorilor din Rovinari, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Iar polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ciocârlău, din localitate, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

Ambii conducători auto s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acesta drept.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns