Weber: Moțiunea împotriva Guvernului PNL, o necesitate!

0
22

Președintele PSD Gorj spune că va ridica problema moțiunii în cadrul ședințelor cu cei din conducerea partidului.

„Guvernarea PNL a făcut suficient de mult rău țării, motiv pentru care luna august trebuie să fie ultima lună a acestui Guvern toxic!
Prin urmare, PSD va depune moțiune de cenzură, urmând a trimite acasă un guvern iresponsabil, care și-a permis să se joace cu economia țării, cu legile și cu viețile a milioane de români.
Anularea majorării punctului de pensie, anularea dublării alocațiilor copiilor, îndatorarea nejustificată a țării, abuzurile repetate împotriva cetățenilor, precum și folosirea epidemiei de Covid-19 ca acoperire pentru îmbogățirea propriilor familii și a clientelei politice, sunt doar o mică parte a acțiunilor Executivului care justifică o moțiune de cenzură.
Iată de ce fac un apel la toți colegii mei parlamentari, la toate partidele parlamentare responsabile, să dea dovadă de maturitate politică și să se alăture PSD în demersul de a trimite acasă un Guvern care a făcut atât de mult rău României.”

Articolul Weber: Moțiunea împotriva Guvernului PNL, o necesitate! apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.