Romanescu vrea să scoale morții. Vezi cine îl acuză pe primar că s-a plimbat doar pe banii statului!!!

0
15

Cimitirele sunt cele mai vizibile obiective ale Municipiului Târgu Jiu. Asta după ce primarul urbei a investit nu mai puțin de cinci miliarde de lei vechi pentru montarea unor panouri iluminate, care noaptea crează efecte speciale. Prezenta la emisiunea ”Gorjul la raport”, președintele PPU Târgu Jiu, Horațiu Guță, a declarat că așa ceva nu a mai văzut, mai ales că este vorba despre un oraș care are cu totul alte priorități, nu cimitirele.

”Unde ati văzut dumneavoastra in lume sa pui la cimitir noaptea lumină. Să scoți morții, să scoli morții noaptea de acolo și să cheltuiesti în fiecare zi sute de lei. Nu există așa ceva. Omul asta nu a văzut cum arată nici măcar un cimit într-o țară străină. El a fost plecat o zi, două și a venit acasă că atât i-a plătit statul, el nu a plătit nimic din banii lui. Statul i-a plătit plimbările” , a declarat Horațiu Guță, candidatul PPU la primăria Municipiului Târgu Jiu, la Radio Impact.

Investiția a fost făcută de primarul Marcel Romanescu la începutul acestui an și a creat un scandal imens la nivel local. Edilul a fost acuzat de faptul că în plină pandemie, când orașul a înghețat în plan financiar, optează să dea nu mai puțin de cinci miliarde pentru cele două obiective din oraș.

Articolul Romanescu vrea să scoale morții. Vezi cine îl acuză pe primar că s-a plimbat doar pe banii statului!!! apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.