Violare de domiciliu și lovire la Turceni! Doi tineri au ajuns în arest

0
83

Doi tineri din Turceni au fost reținuți, marți seara, după ce, în noaptea de 16 spre 17 septembrie, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi intrat în casa unui vecin și l-ar fi bătut. Anchetatorii susțin că la mijloc ar fi un conflict mai vechi.

„La data de 25 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi de un bărbat de 42 de ani, din oraşul Turceni, cu privire la faptul că, în noaptea de 16/17 septembrie, doi tineri de 18, respectiv 21 de ani, ambii din oraşul Turceni, au pătruns fără drept în locuinţa lui, exercitând acte de violență asupra sa. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.
În urma verificărilor efectuate şi a probatoriului administrat, faţă de cei în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Miercuri, suspecții au fost audiați de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns