VIDEO: Este uimitor ce a făcut un pompier din Gorj în 17 secunde

0
188

Motive de bucurie pentru pompieri! Echipa care a reprezentat Gorjul la faza zonală a Concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență se află pe primul loc în clasamentul general. Unul dintre concurenți, Gheorghe Epure, angajat al ISU Gorj, a postat și un filmuleț cu momentul în care a susținut proba ”scara de fereastră”. Acesta a ajuns la destinație în 17,26 secunde, clipul devenind viral pe Facebook.

Concursul a avut loc în perioada 25-27 iulie, în municipiul Caransebeș. „Pe parcursul a patru probe, atât individual cât și în echipe, cei mai buni pompieri din județele Gorj, Dolj, Mehedinți, Vâlcea și Caraș-Severin s-au străduit să-și demonstreze pregătirea, profesionalismul și dăruirea pentru cea mai nobilă meserie: aceea de a salva vieți! Băieții noștri au dovedit încă o dată că sunt la înălțime și la finalul concursului cele mai înalte trepte ale podiumului au fost ocupate de ei. Din cele patru probe ale concursului, locurile I le-au ocupat băieții noștri la trei probe: Scara de fereastra, Realizarea dispozitivului la motopompă și Pista cu obstacole, iar la cea de-a patra probă, Ștafeta 4×100 m, au ocupat locul II. Primul loc în clasamentul general a fost ocupat tot de pompierii gorjeni. Au dovedit că sunt profesioniști, că sunt pregătiți și, ca de fiecare dată, ne-au reprezentat cu onoare! Lotul nostru a fost reprezentat de Adrian Gheorghe, antrenor, Marian Gealapu, Gheorghe Ciortea, Valentin Popică, Daniel Luca, Silviu Negrea, Ionuț Gâlcescu, Gheorghe Epure, Ovidiu Mitroiu și Eugen Nistoran, sub coordonarea Șefului de Lot, domnul maior Ică Diaconescu”, este mesajul postat de Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, pe pagina de Facebook a instituției.
Locul II în clasamentul general a fost ocupat de ISU Dolj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.