DECIZIE la CEO! Personal TESA, în producție!

0
41

La CE Oltenia va începe o analiza de personal în vederea redistribuirii în producție a unor salariați din birouri. Este una dintre măsurile care se va aplica începând cu data de 1 septembrie 2018. Decizia vine în contextul evenimentelor tragice care au avut loc în carierele miniere și a fost discutată de către secretarul de stat în Ministerul Energiei, Doru Vișan, aflat vineri la sediul companiei, cu administrația CEO și liderii sindicali.

După încheierea raportului Corpului de Control al Ministerului Energiei și în funcție de concluziile ITM București, Consiliul de Supraveghere și Directoratul CE Oltenia vor decide măsuri administrative. Una dintre acestea a fost deja luată: ”O măsură obligatorie este schimbarea organigramei, organigramă care va intra în funcțiune la 1 septembrie. Este schimbare în care puterea de decizie, de reorganizare și funcționare crește la unitățile miniere și scade la sediul central. Se redistribuie personalul din zona executivului în zona de execuție a carierelor, crescând în același timp și puterea de decizie, de organizare, puterea investițională, care ajung în zona carierei, acolo unde este, de altfel, obiectul de activitate. Și e mult mai bine. O parte dintre salariații din birouri trec în producție. Este o analiză care se va materializa în cursul lunii viitoare și de la 1 septembrie se va pune în funcțiune”, a declarat secretarul de stat Doru Vișan.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns