De la Parchet, direct la bustul gol, la plajă! Fostul viceprimar a rămas pe litoral după audieri

0
150Fostul viceprimar al orașului Târgu-Cărbunești, Ion Fugaru, și-a luat vacanță, după ce a fost audiat, joi, în calitate de martor, într-un dosar înregistrat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Acesta a decis să petreacă cinci zile în stațiunea Mamaia. În schimb, fostul primar Mihai Mazilu, audiat ca martor în același dosar, s-a întors acasă cu mașina Jandarmeriei. „Dragi 《PRIETENI》, datorită grijilor care mi le purtați, țin să vă anunț pe această cale că îmi cer scuze că nu v-am anunțat programul din această săptămână, dar vreau să vă transmit că sunt sănătos, mă simt foarte bine în scurta vacanță la malul Mării Negre, îmi încarc bine bateriile și de săptămâna viitoare mă găsiți la muncă. Prietenilor adevărați va doresc un weekend plăcut și aveți încredere în mine”, este mesajul postat pe Facebook de fostul viceprimar de la Târgu-Cărbunești, Ion Fugaru. Comentariile nu au întârziat să apară. ”Măcar ai scos un drum gratis, nea Ioane!”, i-a scris un prieten pe rețeaua de socializare.

Cei doi politicieni au mers la mare cu mașina Jandarmeriei, în baza unui mandat de aducere emis de magistrați. Surse susțin că dosarul vizează fapte care ar fi fost comise de o firmă de impresariat artistic în perioada în care s-au desfășurat Zilele Orașului la Târgu-Cărbunești, când mai mulți interpreți de muzică ușoară și populară au urcat pe scena din Parcul Stejeret. Primăria a semnat atunci contract cu firma respectivă și totul s-a desfășurat legal, din punctul omului de afaceri Ion Fugaru.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.