Vestea primită de Dincă, la Judecătoria Târgu-Jiu! Procurorii au contestat decizia

0
47

Bărbatul de 50 de ani, din București, trimis în judecată la Târgu-Jiu, după ce ar fi șantajat o femeie cu filmulețe compromițătoare, a primit o nouă veste, joi, în timpul procesului. Magistratul de caz a dispus revocarea măsurii controlului judiciar, spre nemulțumirea procurorilor, care au contestat decizia.

„Revocă măsura controlului judiciar a inculpatului Dincă Ion Mihai, trimis în judecată pentru săvârșirea infracţiunilor de șantaj şi înșelăciune (3 acte materiale). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă”, au decis magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu.

Bărbatul din Capitală este suspectat că s-ar fi dat drept angajat al Guvernului, pentru a obține bani de la o femeie, pe care ar fi șantajat-o cu filmulețe compromițătoare. Poliţiştii din cadrul Direcției Generale Anticorupție au organizat flagrantul, anul trecut. Ancheta a fost coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, după plângerea depusă de femeie. Persoana vătămată a sesizat faptul că ar fi fost amenințată cu diseminarea unor imagini și filmulețe compromițătoare de către inculpatul care și-a atribuit calitatea mincinoasă de angajat în cadrul Guvernului României și, prin folosirea unor manopere dolosive, ar fi determinat-o să-i remită suma de 500 de lei. Bărbatul este acuzat de șantaj și înșelăciune, în stare de recidivă postcondamnatorie. În același dosar s-au constituit „parte civilă” și „parte vătămată” alte două femei.
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns