Veste bună! Transfăgărăşanul ar putea rămâne deschis circulaţiei publice pe tot parcursul anului

0
14

Reprezentanţii Guvernului au discutat cu autorităţile din judeţele Argeş şi Sibiu despre posibilitatea ca Transfăgărăşanul să rămână deschis circulaţiei pe tot parcursul anului.

Prin urmare, începând cu data de 1 aprilie, Ministerul Transporturilor va realiza documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii care să stabilească soluţiile pentru ca acest lucru să poată fi realizat, transmite News.ro.

”Încă un pas important pentru modernizarea Transfăgărăşanului! Am semnat astăzi Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate – documentaţia de avizare a lucrărilor de interventii – pentru sectorul DN 7 C cuprins între km 104+000 şi km 130+800”, a scris, pe Facebook, Cristian Pistol, Directorul General al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR).

În prezent, DN 7C – Transfăgărăşan este deschis circulaţiei publice, pe toată lungimea drumului, doar câteva luni pe an.

La finalul lunii februarie a acestui an, directorul CNAIR, Cristian Pistol, a anunţat că a fost semnat un contract cu o firmă, în valoare de peste 8.4 milioane de lei, pentru găsirea de soluţii care să permită circulaţia pe Transfăgărăşan, şi pe secţiunea Piscu Negru – Cabana Bâlea Cascadă, ”pentru o perioadă cât mai lungă din an”.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.