Alertă maximă a fost declanșată după dispariția unei fetițe în vârstă de 12 ani! Ea a fost ademenită de un individ pe rețelele de socializare, iar ulterior a plecat de acasă în miezul nopții și nu s-a mai întors

0
764

Alertă maximă a fost declanșată după dispariția unei fetițe în vârstă de 12 ani! Ea a fost ademenită de un individ pe rețelele de socializare, iar ulterior a plecat de acasă în miezul nopții și nu s-a mai întors. Situația este extrem de preocupantă, iar autoritățile și comunitatea locală se mobilizează într-un efort concertat pentru a o găsi și pentru a aduce fata în siguranță înapoi acasă.

Mama unei fete de 12 ani este în culmea disperării, după ce copila a plecat de acasă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar de atunci nu mai ştie nimic despre ea.

Daria Florina Drăguţ, din localitatea Şoimuş, judeţul Hunedoara, ar fi plecat să se întâlnească cu nu prieten pe care la cunoscut pe rețelele de socializare.

Mama copilei i-a sesizat dispariţia ieri dimineaţă, pentru că fata nu mai ieşea din dormitor, însă, după ce a căutat prin lucrurile personale ale fetei, şi-a dat seama că aceasta plecase în toiul nopţii.

Îngrozită de cele mai sumbre scenarii, femeia a alertat Poliţia, care acum cere şi ajutorul populaţiei, pentru găsirea Dariei.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 45 de kg., păr șaten, ochi căprui (nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată la momentul plecării voluntare).

Daria a fost dată în urmărire naţională, iar cei care au informaţii care să poată duce la găsirea ei sunt rugaţi să sune la 112, sau să se prezinte la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Este esențial ca toți cei implicați să coopereze și să ofere orice informații relevante care ar putea ajuta la rezolvarea acestui caz. Siguranța copiilor noștri este o prioritate absolută, iar acest incident subliniază importanța educației și monitorizării atente a activităților online ale copiilor noștri.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.