Gigi Becali vrea să investească în Gorj S-a interesat de fabrica de cărămidă de la Cărbunești

0
796

Gigi Becali este în discuții cu un om de afaceri din județul Gorj pentru a investi într-o fabrică de materiale de construcții în orașul Târgu Cărbunești. Această investiție ar urma să fie conectată la viitorul drum expres Târgu Jiu-Craiova.

Omul de afaceri Ion Fugaru, fostul viceprimar de la Târgu Cărbunești, este persoana care a avut discuții cu patronul de la FCSB, Gigi Becali. Fugaru a achiziționat o fostă fabrică de cărămidă din localitate, iar unul dintre posibilii investitori pentru acest proiect este Gigi Becali.

„Am cumpărat fosta fabrică de cărămidă de la Tg. Cărbunești, care are o suprafață de nouă hectare. Am vorbit cu Becali și nu a vrut să audă la început să investească în Gorj, deoarece la noi în județ sunt hoți mari. El caută o locație unde vrea să își facă o fabrică de construcții pentru că fetele sale se ocupă de construcția de blocuri. Întâmpină probleme pentru găsirea de materiale de construcție, astfel că vrea să își facă fabrica lui ca să producă materialele de construcții. Eu mai am acolo încă 20 de hectare. Eu am fost de acord ca el să cumpere tot. Am fost la el la palat. Am discutat cu el o jumătate de oră“, a spus Fugaru, conform adevarul.ro

Omul de afaceri din județul Gorj care desfășoară activități în domeniul comercial, brutărie și HORECA a precizat că mai poartă discuții cu un investitor spaniol.

„După 15 aprilie vin niște spanioli care sunt interesați să investească. Se va face un studiu de piață, de la forță de muncă și până la desfacere. Vor să facă pavele, țiglă și alte materiale de construcții. Cu cine mă înțeleg primul cu acela o să închei afacerea“, mai menționat Fugaru.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.