Va candida Laurențiu Ciurel pentru fotoliul de primar din partea AUR?

0
95

Numele lui Laurențiu Ciurel a fost vehiculat în presa locală ca fiind unul dintre candidați pentru fotoliul de primar al municipiului Tg-Jiu. Acesta nu exclude o colaborare cu Alianța pentru Unirea Românilor, dar afirmă că nu știe nimic despre o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, informație vehiculată în presa locală, în ultima perioadă.

„Pot să confirm că am avut un telefon din partea unor oficiali de la AUR prin care mi s-a propus o întâlnire. Am acceptat acest lucru și atât, nu a fost vorba de nimic altceva, de nicio funcție și de nicio candidatură. Am fost de acord să ne întâlnim și fac asta pentru că, eu nu consider că sunt, în niciun caz, un partid extremist, nu am văzut niciun semn în sensul ăsta. Singurii europarlamentari, care au vorbit apăsat despre cărbune, au fost domnii de la AUR, Cristian Terheș și Gheorghe Piperea. În rest, cu Primăria Târgu Jiu, nu știu nimic. Nu, nu exclud o colaborare pe viitor pentru că este singura care și-a manifestat interesul pentru cărbune, în timp ce restul partidelor și-au prezentat interesul pentru distrugerea acestei ramuri care a ajuns să fie foarte performantă în Gorj”, a declarat Ciurel pentru gorjonline.ro.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.