Ce director din CE Oltenia trebuie să-și despăgubească fosta soție cu peste 6 miliarde lei

0
1485

Dan Medințu, fiul fostului director Aurel Medintu de la CE Oltenia, trebuie să-și despăgubească fosta soție, pe Cosmina Mureșan (fosta Medintu) – medic psihiatru, cu peste 6 miliarde lei.

După divorțul celor doi, care a avut loc în urmă cu câțiva ani, a avut loc și un proces de partaj în care bunurile comune au fost evaluate la suma de 1245500 lei. Toate bunurile rămân, conform sentinței dată de Judecătoriei Tg-Jiu, lui Dan Medințu dar care va trebui să-și despăgubească fosta soție cu suma de peste 6 miliarde lei vechi. Cei doi aveau în comun un apartament, o casă în Tg-Jiu și o mașină.

Sentința a fost pronunțată în data de 07.02.2024, după 4 ani în care termenele au fost amânate

Pe rolul instanței de judecată mai există un proces penal, între cei doi soți, de data aceasta pentru lovire și alte violențe în care MUREŞAN (FOSTĂ MEDINŢU) COSMINA MĂDĂLINA, este parte vătămată.

Dan Medințu este director de producție la Termocentrala Rovinari fiind unul dintre cei 6 inculpați în proaspătul dosar de mită deschis de către DNA directorului Chirca Iosif.

 

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.