O butelie a explodat la Judecătoria Motru

0
437
pompieri

O deflagraţie a gazului inergen, provenit de la o butelie care se foloseşte pentru stingerea incendiilor în încăperi, a avut loc, luni dimineaţa, la Judecătoria Motru, au transmis, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

A fost vorba despre o scurgere de gaz în arhiva Judecătoriei Motru, fiind înregistrate doar pagube materiale. Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

Incendiul a fost observat în jurul orei 05:00 de către niște polițiști locali. Momentan se știe că există pagube materiale însemnate urmând a se stabilii dacă dosare din arhivă au fost afectate.

”Prin intermediul numărului unic de urgenta 112, am fost anuntați ca la sediul in care își desfășoară activitatea Judecătoria Motru, intr-una din incaperile in care era depozitată arhiva, a avut loc o deflagrație, ca urmare a unei scurgeri de gaz inergen dintr-o butelie a instalației fixe de stingere in cazul producerii unor incendii la arhiva obiectivului.
Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, iar pagubele materiale sunt minore„ a transmis ISU Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.