Un nou test pentru coronavirus poate să ofere rezultate în numai 2 ore

0
8

Compania Bosch a anunțat că a dezvoltat un test care poate depista infecția cu noul coronavirus în numai două ore și jumătate.

Acest test ar fi primul de tip automatizat din lume, potrivit reprezentanților companiei. Mai mult, ar fi capabil să depisteze nu doar acest virus, ci și alți nouă agenți patogeni, și întrunește cerințele Organizației Mondiale a Sănătății, după cum relatează Libertatea.

Testul a fost dezvoltat de Bosch Healthcare Solutions împreună cu Randox Laboratories Ltd din Irlanda. Pentru a putea fi făcut testul, este însă nevoie de dispozitivul Vivalytic.

Citește și: Cum arată cele mai aglomerate zone din București pe timp de pandemie

„Împreună cu partenerul nostru Randox, am reușit să dezvoltăm acest test rapid inovator într-un timp foarte scurt. cadru și suntem acum în situația de a-l oferi pe piață. Dispozitivul de analiză Bosch Vivalytic evaluează testul în siguranță și în mod sigur direct în spital, în laborator sau în cabinetul medicului, garantând cea mai bună protecție posibilă pentru pacienți și personalul medical”, a declarat Marc Meier, președintele Bosch Healthcare Solutions GmbH.

Foto: 123rf.com
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.