“Târgu Jiu Civic Run”, acțiune caritabilă

0
78

Aleargă pentru o cauză nobilă. Liberalii gorjeni organizează o acțiune sportivă cu strângere de fonduri. Banii urmează să ajungă la Spitalul Județean de urgențe de Târgu Jiu sub formă de donație. Se dorește dotarea Secției de Urologie cu obiecte de mobilier.

“Târgu Jiu Civic Run” este un eveniment de alergare pentru amatori, aflat la prima ediție, scopul acestuia fiind acela de a atrage atenția asupra unor probleme din comunitate și, totodată, de a oferi participanților posibilitatea de a contribui la atingerea obiectivului propus. Evenimentul prognozat pe 20 aprilie, de la ora 16.00 este organizat de Tineretul Național Liberal și susținut de Fundația “Tot ce este sport și agrement” Gorj. „Este un cros care va avea ca urmare o donație către Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu, mai exact către Secția de Urologie a unității unde lucrurile arată groaznic. Vom dona saltele, lenjerii de pat și tot ce este nevoie pentru spitalizare. Ne interesează ca la acest cros să participe cât mai mulți oameni, fiind o cauză nobilă”, a declarat liderul PNL Dan Vîlceanu.

Taxă de participare

Traseul este perfect pentru cei care vor să facă mișcare pe o distanță accesibilă, ce depășește puțin 2 km: Insulița de pe Jiu- Parcul Central- Centrul pietonal Taxa minimă pentru participare este 25 de lei, iar vârsta minimă 18 ani. Se dorește strângerea a 12.000 de lei. Biletele pot fi achiziționate de la sediul TNL Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns