Spitalul din Tg-Jiu a ajuns abator? Femeie moartă după o operaţie “reuşită”

0
1860

Se face o nouă anchetă la spitalul din Târgu Jiu, după ce o femeie de 51 de ani ar fi murit, în urma unei operații de ocluzie intestinală. Deşi medicul le-a spus aparţinătorilor că intervenţia a fost reuşită, femeia a murit după 20 de ore, la terapie intensivă. Cel care a operat-o este nimeni altul decât medicul Gheorghe Neață, care a mai fost cercetat de altfel pentru ucidere din culpă, după moartea unei alte paciente.

Femeia de 51 de ani a venit la unitatea de primiri urgenţe din Târgu Jiu luni. Medicul de gardă a consulta-o, i-a pus diagnosticul de ocluzie intestinală şi pentru că era în stare gravă a decis să intervină de urgenţă. Astfel, a băgat-o în sala de operaţii, i-a făcut intervenţia chirurgicală, care a durat aproape 7 ore, iar apoi a spus familiei că femeie este bine şi că operaţia a reuşit. Dar, după aproape 20 de ore, femeia a intrat în stop cardio-respirator iar medicii au resuscitat-o zeci de minute zadarnic.

Familia femeii decedate a depus plângere, acuzând medicul de malpraxis dar şi de luare de mită. Din spusele acestora, ginerele femeii i-ar fi dat medicului chirurg 500 de lei înainte de operaţie, bani pe care doctorul i-ar fi restituit după ce femeia a decedat. Medicul a negat toate aceste acuzaţii.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.