Cum se înțelege actual soț al Mariei Constantin cu copilul acesteia

0
1001
maria constantin si fiul

Deși și-a promis că nu va mai repeta experiența unei căsnicii, Dumnezeu a avut alte planuri pentru ea. Pe 4 august, Maria Constantin a rostit ”DA” în fața lui Dumnezeu. Cântăreața și partenerul ei de viață, Robert Stoica, s-au căsătorit cu mai bine de o lună în urmă. La eveniment au fost prezenți membrii familiilor celor doi, dar și prietenii apropiați.

Maria Constantin are un fiu rezultat în urma căsătoriei cu Ciprian Tapotă, în vârstă de 14 ani, şi este gata să rămână din nou însărcinată, chiar dacă are niște temeri. Mai exact, prima sarcină a fost una problematică, așa că se teme că se va întâmpla același lucru și a doua oară.

Cum se înțelege actual soț cu fiul acesteia

Maria este foarte mândă de fiul său și recunoaște că este bine educat de fostul soț dar și de părinții acestuia. Acesta spune că Robert se înțelege bine cu fiul său fiind două firi asemănătoare.

”Este un copil foarte ascultător și foarte bine educat. O mare parte din educația asta se datorează și tatălui său și bunicilor lui, pentru că ei stau în permanență cu el. Dar el știe că îl iubesc din tot sufletul și într-adevăr nu ar avea de ce să nu se înțeleagă pentru că Robet este și el foarte liniștit, foarte rușinos, nu-i place să apară, nu-i plac camarele de luat vederi, la fel este fiul meu. Deci este o asemănare”, adeclarat cântăreața.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.