Raportul OZN-urilor urmează a fi publicat joi de NASA. Cadavre de extratereștii vechi de 1000 de ani

0
59

Raportul OZN-urilor urmează a fi publicat joi de NASA, agenția spațială americană, după un an de investigații. Evenimentul vine la o zi după ce în Congresul Mexican s-au prezentat cadavrele a doi presupuși extrareștri, care au 1.000 de ani vechime.

Parlamentarii mexicani au ascultat mărturii că “nu suntem singuri” în univers şi au văzut presupuse rămăşiţe ale unor fiinţe non-umane într-o audiere extraordinară care a marcat primul eveniment dedicat OZN-urilor organizat în Congresul ţării latino-americane, relatează Reuters, citat de news.ro.

Cele două “corpuri” minuscule, expuse în cutii, au câte trei degete la fiecare mână şi capete alungite. Maussan a spus că au fost recuperate în Peru, în apropiere de vechile linii Nazca, în 2017. El a precizat că acestea au o vechime de aproximativ 1.000 de ani, conform datării cu carbon.

NASA va publica un raport despre OZN-uri, la ora locală 10:00, și va urma o conferinţă de presă „pentru a discuta rezultatele” echipei de studiu independent.

Conferinţa de presă de prezentare a concluziilor raportului va fi filmată şi transmisă în direct pe internet, precizează NASA într-un comunicat de presă. De asemenea, raportul va fi disponibil online.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.