Sfaturi pentru UNPR-istul „pedichiură”! „Să își spele imaginea dacă vrea să candideze la primărie”

0
94

Marian Rotaru trebuie să își spele imaginea dacă vrea să emită pretenții la o candidatură în alegerile din 2020. Asta îi transmite pesedistul Aurel Popescu fostului director din Primăria Târgu Jiu, care a devenit vedetă națională după scandalul „pedichiura”. Popescu spune că proaspătul UNPR-ist nu se mai bucură de credibilitatea pe care o avea în alegerile din 2016.

Demis recent de primarul Marcel Romanescu din funcția de director al Direcției Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru a și intrat în politică. Din poziția de președinte al UNPR Târgu Jiu, Rotaru a anunțat că va candida la alegerile din 2020. Până atunci, pesedistul Aurel Popescu îi transmite că trebuie să se ocupe mai întâi de imagina șifonată după scandalul „pedichiura”. „A fost un candidat-surpriză în 2016, când a candidat împotriva domnului Florin Cârciumaru. A reușit să conducă o formațiune politică și să obțină un scor destul de bun. Nu cred că va mai fi la fel de vizibil ca urmare a celor întâmplate. Cred că imaginea îi este destul de șifonată. Și atitudinea pe care a avu-o față de colegii și subordonații de la Direcția de Patrimoniu va cântări foarte mut în ochii cetățenilor. Este foarte important pentru el să facă tot posibilul să își spele cumva acea imagine, dar e destul de dificil. Nu este exclus să meargă către alegerile parlamentare și atunci, pe o listă comună, se pot întâmpla foarte multe lucruri în avantajul lui”, a declarat Aurel Popescu, președintele PSD Târgu Jiu.

„Nu s-a simțit trădat”

În schimb prim-vicepreședintele PSD Târgu Jiu crede că Rotaru are mult de muncă dacă vrea să prindă vreun post politic. „ Marian Rotaru nu a plecat niciodată din politică, chiar dacă nu a mai fost în linia întâi. Niciodată o campanie cu seamănă cu alta, și planetele se aliniază altfel. Eu îi urez succes, îmi pare rău că trece prin ceea ce trece. Sper să-și reia prietenia cu domnul primar pentru că au fost prieteni buni. Rotaru va trebui să-și facă o nouă echipă. El a arătat că poate să tragă după el un electorat. Dacă electoratul din 2016 nu s-a simțit trădat de domnul Rotaru atunci există șanse să repete figura de atunci”, a declarat social-democratul Adrian Tudor.

„Când semeni vânt, culegi furtună”

Tot Aurel Popescu spune că Rotaru a primit ce a meritat prin destituirea de la Direcția de Patrimoniu. „Marian Rotaru a primit până la urmă cam ce a meritat ca urmare a atitudinii pe care a avut-o. Mi-a părut rău, dar atunci când semeni vânt, culegi furtună. Și instabilitatea pe care a prezentat-o în toată perioada de timp trecută a condus la asta”.

Cât privește propria candidatură la alegerile de anul viitor, Aurel Popescu spune că așteaptă mai întâi decizia organizației județene a PSD, însă nu exclude nici varianta unui candidat din afara partidului. „Eu mi-am spus punctul de vedere vizavi de candidatură. Rămâne să discutăm în cadrul organizației municipale și, bineînțeles, în cadrul organizației județene. Este un subiect foarte important pentru noi, ținând cont de faptul că vrem să câștigăm primăria. După discuțiile pe care le vom avea la nivel de organizație județeană vom hotărî care va fi candidatul. Eu am spus că voi fi alături de echipă chiar dacă nu voi fi eu candidatul pentru primărie. Voi fi alături de echipă în situația în care un coleg de-al nostru va fi desemnat candidat sau dacă va fi desemnat un candidat din afara partidului, în situația în care organizația municipală va accepta acel candidat”, a mai adăugat Aurel Popescu.

Articolul Sfaturi pentru UNPR-istul „pedichiură”! „Să își spele imaginea dacă vrea să candideze la primărie” apare prima dată în Impact In Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns