PSD: PNL un partid de mincinoși și ipocriți

0
213

Organizația PSD Gorj bate obrazul opoziției. Social-democrații gorjeni se scuză după ce au fost acuzați că pun umărul la distrugerea sistemului sanitar din județ prin susținerea actualului manager Gigel Capotă în fruntea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Mărul discordiei îl reprezintă declarațiile acide ale ministrului Sănătății Sorina Pintea.

PNL acuză PSD Gorj pentru problemele constatate de doamna ministru Sorina Pintea la Spitalul Județean Gorj, uitând să precizeze că ministrul Sănătății a afirmat, faptul că, majoritatea problemelor constatate țin de serviciile medicale oferite pacienților. PSD nu poate impune unui medic să fie amabil cu pacienții, asta ține de schimbarea mentalității tuturor angajaților care lucrează în sistemul sanitar, a transmis PSD Gorj printr-un comunicat de presă.

„PNL minte și manipulează”

Social democrații gorjeni de apără de toate acuzele aduse aducând în prim plan realizările în domeniul sănătății. PSD a creat toate condițiile pentru ca sistemul sanitar să funcționeze la standarde înalte de calitate. A majorat salariile medicilor și asistentelor medicale, a dotat spitalele cu aparatură medicală de ultimă generație, a reabilitat și modernizat majoritatea secțiilor din Spitalul Județean Gorj, iar la nivel național a alocat cel mai mare buget pentru sănătate din toată istoria post-decembristă a României. Este o ipocrizie din partea PNL să acuze PSD, în condițiile în care PNL a închis spitale, atunci când a fost la guvernare. PNL minte și manipulează, aruncând în spațiul public jumătăți de adevăr. În realitate, ministrul Sorina Pintea a declarat că, după perioada pe care spitalele verificate o au pentru remedierea deficiențelor, va urma o nouă verificare, peste o lună de zile, și dacă până atunci nu se vor fi corectat problemele constatate, Ministerul Sănătății va solicita Autorității Naționale pentru Management a Calității în Sănătate să reevalueze indicatorii de acreditare. Aceasta este încă o dovadă a modului în care PNL înțelege să facă politică, doar mințind opinia publică, fără a veni în schimb cu proiecte constructive pentru comunitate, a mai transmis PSD Gorj.

Articolul PSD: PNL un partid de mincinoși și ipocriți apare prima dată în Impact In Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns