Vicele Aurel Popescu critică evaluările lui Marcel Romanescu! „Vrea să fie singurul judecător din primărie”

0
182

 

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a criticat dur felul în care au fost evaluați directorii din primărie de către primarul Marcel Romanescu. Vicele îl acuză pe Romanescu de faptul că vrea să fie singurul judecător al șefilor din instituție, fără a cere și părerea celor doi viceprimari care coordonează anumite direcții. Popescu spune că nu cunoaște criteriile care au stat la baza acestor evaluări.

După Adrian Tudor, a venit rândul celuilalt viceprimar, Aurel Popescu, să critice modul în care s-a făcut evaluarea directorilor și șefilor de servicii din Primăria Târgu Jiu. Popescu spune că deși el coordonează direct activitatea anumitor direcții și servicii, nici măcar nu a fost întrebat despre cum a decurs colaborarea cu șefii acestora în 2018. „Mi s-a părut total incorectă ideea de a nu fi cel puțin întrebați și noi, cei doi viceprimari, despre colaborarea pe care am avut-o cu serviciile din subordinea noastră conform organigramei. Mă refer la mine și la domnul viceprimar Adrian Tudor, pentru că sunt servicii pe care le-am avut în subordine, sunt direcții și birouri pe care le-am coordonat de-a lungul anului 2018. Cred că ar fi fost corect să ni se ceară cel puțin părerea, dacă nu să nu se fi schimbat absolut deloc modul de evaluare care a fost și până acum. Atâta timp cât în organigramă Popescu și Tudor au anumite direcții în subordinea lor, cu siguranță trebuie să facă prima evaluare cu contrasemnătură din partea domnului primar”, a declarat vicele Aurel Popescu.

„Cine nu e cu mine e împotriva mea”

Viceprimarul nu înțelege cum a ajuns activitatea unor oameni cu zeci de ani vechime să fie catalogată dintr-o dată drept nesatisfăcătoare și îl acuză pe primar că vrea să fie unic judecător pe primărie. „Am înțeles că domnul primar vrea să fie singurul judecător al directorilor din Primăria Municipiului Târgu Jiu și să fie recunoscut de cei care conduc direcțiile și serviciile. Se dorește foarte clar tras un semnal de alarmă – atenție, cine nu e cu mine e împotriva mea și atunci jar mâncați! Deja două dintre conducătoarele unor direcții sau servicii au primit calificativ nesatisfăcător. Este un calificativ foarte ciudat. După ce ani de zile au luat foarte bine la evaluare, brusc cineva vine și face o evaluare și le acordă un calificativ la polul opus. Nu știu care au fost criteriile care au stat la baza evaluării. Voi sta de vorbă și eu cu cele două doamne. Trebuie să fie niște criterii foarte dure de evaluare, iar comisia care a făcut evaluarea trebuie să fie una destul de pregătită dacă s-a ajuns la concluzia că cel mai potrivit calificativ pentru cele două doamne este calificativul nesatisfăcător. Cu siguranță vor contesta aceste evaluări”, a mai declarat Aurel Popescu.

Nu mai puțin de trei șefi din Primăria Târgu Jiu au primit calificativul „nesatisfăcător” din partea primarului Marcel Romanescu: directorul economic Narcisa Cristea, șefa Serviciului Urbanism, Hermina Pasăre și directorul Direcției Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru. Ultimul a și fost demis între timp, însă datorită unei anchete a comisiei de disciplină.

Articolul Vicele Aurel Popescu critică evaluările lui Marcel Romanescu! „Vrea să fie singurul judecător din primărie” apare prima dată în Impact In Gorj.

Sursa aici

Lasă un răspuns