SEXY asistenta TV mesaje cinice la adresa fostului ei iubit, din Târgu Jiu!

0
73

Asistenta TV Ramona Olaru continuă să posteze mesaje dure la adresa fostului ei iubit, Cuza. Relația cu tânărul originar din Târgu Jiu s-a terminat în urmă cu 3 luni.

Cei doi păreau mai fericiți ca niciodată iar nimeni nu ar fi putut anticipa despărțirea. Din nefericire, se pare că separarea celor doi s-a făcut și cu scandal, Ramona adresându-i nenumărate mesaje fostului ei iubit, prin intermediul postărilor de pe paginile ei de social media.

Dacă în urmă cu mai puțin de o lună, asistenta TV posta un mesaj legat de lipsa respectului cu care s-a confruntat ( ”Ar trebui să încetez să fiu atât de înțelegătoare, pentru că am tot trecut cu vederea lipsa respectului” ) acum Ramona a făcut public un nou atac, aparent asupra fostului ei iubit.

”Să urăști oamenii necesită prea multă energie. Doar prefă-te că sunt morți”, este cel mai recent mesaj publicat de Ramona Olaru.

În aceeași manieră, Ramona Olaru a publicat în urmă cu câteva zile încă un mesaj, probabil adresat fostului său iubit, prin care îl anunța că nu-i dorește binele.

„Scuze. Eu nu sunt Adele, nu îți doresc tot binele, nici nu vreau să găsesc pe cineva ca tine, totuși, doresc să-ți dau foc tuturor lucrurilor tale.”, este mesajul postat de Ramona Olaru

Tag-uricuza featured Ramona OlaruOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.