ÎNGRIJORARE. SECȚIA ATI a spitalului COVID din Târgu-Cărbunești, PLINĂ de pacienți

0
15

Managerul unității medicale suport pentru coronavirus spune că spitalul nu ar putea face față dacă pacienții asimptomatici și cei cu simptome ușoare nu ar fi tratați la spitalul de la Dobrița.

În acest moment, la Târgu-Cărbunești, sunt internați 78 de oameni infectați cu coronavirus, din care, 15 la Terapie Intensivă.

Constantin Târziu spune că se gândește “cu groază” la ce se va întâmpla peste două săptămâni, când vor apărea mai multe cazuri de infecții respiratorii și gripă. Nu știe cum va face față personalul medical cu toate aceste probleme. “La nivelul spitalului nostru și în Gorj, a crescut numărul pacienților cu Covid. Astăzi, avem 78 de pacienți la Târgu Cărbunești. Nu există locuri la ATI. În ultimele 10 zile, am avut cele 15 paturi pline. Faptul că pacienții care apar la noi au afecțiuni din ce în ce mai grave nu ne ajută mult. Este bine că la Dobrița se tratează cei cu simptome ușoare sau cei asimptomatici. Dacă ar veni și acei pacienți la noi, nu am putea face față. Eu mă gândesc cu groază la ce va fi peste două săptămâni, atunci când o să apară și infecțiile respiratorii și gripa”, a declarat Constantin Târziu.

Tag-urifeaturedOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.