Directoarea Școlii Gimnaziale Bengești-Ciocadia și-a dat demisia la presiunea primarului! Edilul își vrea finul în funcție

0
78

Doina Marica, numită în funcția de director al Școlii Gimnaziale Bengești-Ciocadia, începând cu data 1 septembrie, și-a dat demisia din funcție. Demisia a fost impusă de un scandal iscat de primarul comunei, Victor Geogia, care vrea să-și impună pe această funcție propriul fin.

Edilul PSD al comunei Bengești-Ciocadia vrea să își numească în funcția de director al școlii din localitate pe Ionuț Paul Nicola, finul său. Din acest motiv a făcut presiune pe directoarea unității de învățământ să demisioneze, lucru care s-a și întâmplat. Primarul i-a adus însă mai multe jigniri publice inspectorului școlar general, Maria Cochină, fapt care face imposibilă numirea finului edilului local. Mai mult, finul primarului nu are nici măcar gradul didactic II și nu este membru nici în CNEME.

Ionuț Paul Nicola nu se încadrează astfel pe funcție, dar primarul încearcă totuși să obțină această numire.

Tag-urifeaturedOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns