Sediul APM Gorj modernizat cu 1,8 milioane de lei

0
37

Sediul Agenției pentru Protecția Mediului Gorj va fi reabilitat cu ajutorul fondurilor europene. Valoarea contractului este de peste 1,8 milioane de lei.

„Agenția pentru Protecția Mediului Gorj a demarat implementarea proiectului C5-B2.1.b-95 ”REABILITARE TERMICĂ ȘI MODERNIZARE INSTALAȚII SEDIU APM GORJ” , în cadrul Contractului de finanțare încheiat la 30 decembrie 2022, între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Perioada de implementare a Proiectului este de 16 luni de la data semnării Contractului de finanțare.

Obiectul Contractului de finanțare îl reprezintă acordarea finanțării de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru implementarea Proiectului nr. C5-B2.1.b-95 intitulat ”REABILITARE TERMICĂ ȘI MODERNIZARE INSTALAȚII SEDIU APM GORJ”, beneficiarul investiţiei fiind Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj.

Obiectivul Proiectului este reprezentat de înlocuirea învelitorii, izolarea termică a clădirii și înlocuirea tâmplăriei existente, dotarea cu echipamente generatoare de energie regenerabilă și nepoluantă, de creștere a performanței energetice (pentru producerea energiei electrice necesare pentru iluminat și apă caldă menajeră) ceea ce va conduce la o folosire optimizată a resurselor energetice locale pentru încalzire, apă caldă menajeră și iluminare în sediul A.P.M. Gorj.

Proiectul este finanțat din fonduri europene prin planul Național de Redresare și Reziliență al României“, se arată într-un comunicat al APM Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.