Tribunalul a decis! Ce sumă trebuia să plătească Olimpia Bratu

0
242

Tribunalul Gorj a admis, luni, acțiunea formulată de părinții unui băiețel în vârstă de 10 ani, împotriva Bibliotecii Județene ”Christian Tell”, a societății Edilitara Public SA și a UAT Tg-Jiu și le-a obligat pe acestea la plata, în solidar, a sumei de 10.000 de lei. Asta înseamnă că fiecare dintre părți trebuie să achite puțin mai mult de 3.000 de lei.

O creangă a căzut vara trecută dintr-un copac și l-a lovit pe copil la mână. Tatăl băiatului a dat în judecată Primăria Târgu Jiu, societatea Edilitara și biblioteca, cerând daune de 500.000 de lei.

A doua zi după ce procesul a rămas în pronunțare, directoarea bibliotecii, Olimpia Bratu, s-a sinucis, scriind în biletul de adio că nu mai suportă vina legată de această situație și procesul.

În 28 februarie, în jurul orei 18.00, Olimpia Bratu, manager al Bibliotecii Judeţene din Târgu Jiu a fost găsită moartă în biroul său din instituţie. Cel care a găsit-o a fost paznicul instituţiei. Speriat, omul a solicitat ajutorul medicilor în speranţa că mai poate fi salvată. Legiştii au stabilit că moartea s-a produs prin asfixie mecanică.

Poliţiştii ajunşi şi ei la faţa locului au constatat că e un caz tipic de sinucidere, mai ales că pe birou directoarea lăsase şi un mesaj prin care îşi explica gestul.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.