Se caută forță de muncă! Vezi unde!

0
127

Societățile comerciale care ți-au deschis afacerile în Târgu Jiu caută forță de muncă. Se caută atât angajați necalificați cât și personal pentru funcția de șefi. Salariile se negociază individual în funcție de calificarea celui ce solicită un post.

Forța de muncă calificată rămâne o problemă pentru județul nostru. De pildă, societatea care a cumpărat fosta Avicola din Târgu-Jiu are nevoie de șefi. Se caută inclusiv un director general care să coordoneze activitatea de la Gorj. „Căutăm în continuare personal, atât calificat, cât şi necalificat. Cea mai mare problemă o avem în recrutarea de personal pentru funcții cheie și mă refer aici la tot ce ţine de conducerea unei firme, de la director general, director de producţie, director de resurse umane, inginer şef abator, echipa pe comercial, pe sănătate şi siguranţă în muncă, pe asigurarea calităţii, respectarea normelor de mediu, şef oficiu juridic”, a declarat Tiberiu Berbece, director în cadrul grupului de firme Avicarvil.

Inaugurare oficială

Angajări fac și firmele de cablaje care își desfășoară activitatea în zona de nord a orașului. Președintele Consiliului Județean susține încă că această problemă va fi rezolvată și că în curând societățile vor face și o lansare oficială a investițiilor făcute. „Sper în această toamnă toți cei care au deschis investiții să facă și inaugurarea oficială. Tendința este de dezvoltare și nu de stagnare a afacerilor începute de la nivelul județului Gorj. Purtăm discuții permanente cu posibili investitori, purtăm corespondență scrisă cu cei interesați de zona Gorjului și facem orice e posibil să-i facem să vină, să investească în Gorj”, a declarat Cosmin Popescu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.