Premii speciale pentru elevii gorjeni

0
168

Elevii gorjeni, premiați la olimpiada de Științe pentru Juniori. Județul Gorj a fost reprezentat la Focșani, localitate în care a avut loc competiția educațională, de trei elevi de clasa a VIII-a. În urma concursului școlarii s-au întors acasă cu două premii speciale.

În perioada 22 – 25.07.2018, s-a desfășurat la Focşani, Olimpiada Interdisciplinară Științe pentru Juniori (implică disciplinele fizică, biologie, chimie). La competiție pot participa elevi de gimnaziu și liceu, care nu împlinesc 16 ani până la data de 31 decembrie – anul în curs, când se desfășoară etapa internațională. Lotul județului Gorj a fost reprezentat de: Işfan Ştefan Alexandru- clasa a VII-a- Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Tg-Jiu, Tilea Andrei Corneliu- clasa a VIII-a- Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Tg-Jiu și Covei Dragoş- clasa a VIII-a- Şcoala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” Tg-Jiu.

Două probe

S-au desfășurat doua probe de concurs la cele trei discipline: o probă teoretică și o probă practică. Gradul de dificultate a fost foarte ridicat pentru elevii de gimnaziu, având în vedere că programa de concurs include și materia clasei a IX-a, pe lângă materia de gimnaziu la cele trei discipline. Elevii Ișfan Stefan și Covei Denis s-au întors cu două premii speciale.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.