Salvamontiștii din Gorj caută un bărbat de 75 de ani dispărut. A plecat la pescuit și nu a mai fost văzut

0
200

Salvamontiștii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj sunt angajați într-o amplă acțiune de căutare a unui bărbat de 75 de ani, dat dispărut în zona lacurilor formate în carierele de cărbune dintre Câlnic și Hodoreasca. Bărbatul, plecat la pescuit, nu a mai fost văzut de la ieșirea sa în cursul zilei de ieri.

Acțiunea de căutare a fost declanșată la solicitarea Inspectoratului Județean de Poliție Gorj și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, cu sprijinul echipelor Salvamont. Salvatorii montani au intervenit încă din timpul nopții cu echipe de cercetare terestră, drone echipate cu termoviziune și binocluri cu infraroșii.

În această dimineață, căutările continuă cu intensitate sporită, incluzând echipe de cercetare terestră, trei drone de căutare aeriană, un echipaj cu barcă, și sunt pregătite să intervină și echipe de scafandri și drone subacvatice dacă va fi necesar. Căutările sunt concentrate pe zona lacurilor și împrejurimi, în speranța de a-l găsi cât mai curând pe bărbatul dispărut.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.