Accident cumplit în Scoarța cu 3 autoutilitare

0
1415

In jurul orei 10:00 ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Scoarta, satul Câmpu Mare in care au fost implicate o autoutilitara si un autocamion si o autoutilitara.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 3 ambulante din cadrul Serviciului Județean de ambulanta Gorj, echipajele de intervenție constatand ca in urma impactului, o persoana de sex feminin care era pasager in autoutilitara se afla in stare grava fiind in stare de inconstienta, iar o alta persoana de sex feminin care era conducatorul auto al autoutilitarei a suferit multiple leziuni dar era in stare de constienta cooperantă.

Femeia inconstienta a fost stabilizată de catre echipajele medicale si a fost transportată la spital, iar femeia din autoutilitara este evaluată medical in acest moment la fata locului urmând sa fie si ea transportata la spital.

Conducatorul auto al autocamionului nu a suferit leziuni

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.