Cadavrul unui bărbat descoperit în curtea unei biserici din Sibiu: posibilă crimă după o remarcă nepotrivită

0
83

Un incident șocant a tulburat liniștea comunității din Sibiu, după ce cadavrul unui bărbat de 40 de ani a fost descoperit în curtea Bisericii Înălțarea Domnului. Un trecător a descoperit corpul victimei, iar poliția a fost alertată imediat.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi fost ucis în bătaie, în urma unui conflict declanșat de o remarcă nepotrivită adresată unei femei care trecea pe stradă. Însoțitorul acesteia, furios, s-a întors și l-a atacat pe bărbat cu o bâtă, ucigându-l pe loc. Cei doi prieteni ai victimei, cu care aceasta petrecuse seara pe o bancă din curtea bisericii, au fost și ei agresați, dar au fugit de la fața locului fără să alerteze autoritățile.

Un angajat al bisericii a mărturisit că dormea în timpul incidentului și a fost trezit de sunetul sirenelor. „M-au acuzat că eu l-am lovit! Le-am spus că nu au dovezi,” a declarat paznicul.

Preotul paroh Vasile Popa a condamnat dur violența: „Oamenii vin aici pentru liniște, nu pentru crime. E lipsă și de credință și de bun simț.”

În ultimele săptămâni, sistemul de supraveghere video al bisericii, care acoperea exact zona unde s-a produs crima, a fost dezactivat în mod intenționat, conform declarațiilor părintelui paroh. Poliția strânge acum imagini de pe alte camere de supraveghere din apropiere pentru a identifica agresorul, care momentan este liber. Autoritățile au anunțat că au deja un cerc de suspecți.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.