S-a despărțit de familie pentru a merge la biserică și nu a mai ajuns

0
400

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Turcinești, cu privire la faptul că soacra sa Țârlea Doina, de 83 de ani, din municipiul Târgu Jiu s-a despărțit de familie în zona Pieței Centrale din municipiul Târgu Jiu pentru a merge la biserică, locație în care aceasta nu a ajuns, nu se cunoaște unde aceasta s-ar afla și nici la domiciliu nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțimea 1,60 m, greutatea aproximativ 50 kg, păr scurt de culoare alb, față ovală, ochi căprui.

În momentul plecării purta o geacă de culoare neagră lungă din material tip fâș, fustă de culoare închisă, pe cap purta o căciulă tip fes de culoare neagră, acoperită de batic de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.