Deși spera la o minune, interpretul Gică Giurcă a murit

0
345

Gică Giurcă, interpretul de muzică populară, care s-a spânzurat, vineri, s-a stins pe patul de spital, deși iubitalui încă mai spera la o minune. Bărbatul de 41 de ani s-a aflat internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Târgu Jiu, după ce a încercat să-și puncă capăt zilele într-un apel video cu concubina sa. Duminică seara anunțul că Gică Giurcă a decedat a picat ca un trăsnet iar cunoscuții au împânzit pagina de socializare cu mesaje.

”Mult prea de vreme și nu ca așa ai vrut tu ca așa devenisei un om care nu își mai vedea viața ca fiind un lucru bun ,mult prea târziu ca sa mai putem face ceva ca sa te putem ajuta 🥺Ai vrut sa fi lângă Mamaia ,dar nu te ai gândit ca Mamaia nu ar fi fost bucuroasa sa te vadă așa ,mult prea târziu ca sa mai vezi cui ii pare rău si cui nu ,ai fost mereu un om bun si toată lumea vedea asta numai tu nu ai vrut sa vezi ce om bun erai ,te iubesc si mereu o sa fi in ❤️mea 🥺te iubesc si sper sa ai grija de mine așa cum ai făcut o mereu” este unul dintre mesajele din partea familiei.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.