Rezilierea contractului pentru reabilitarea drumului DN 67B Scoarța – Pitești, a fost câștigată în instanță

0
1350

DRDP a câștigat astăzi, definitiv, procesul pentru rezilierea contractului de reabilitare DN 67B Scoarța – Pitești, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova.

Asociația de firme care a fost câștigat contractul pentru reabilitarea DN 67B Scoarța – Pitești, în urmă cu 13 ani, nu a mișcat niciun deget drept pentru care, după mai multe încercări de reziliere, astăzi DRDP Craiova a câștigat definitiv procesul ce permite rezilierea acestui contract.

„După 13 de la câștigarea contractului, timp în care nu s-a întâmplat nimic pe acest drum, nici măcar proiectul tehnic de execuție nu a fost întocmit, și după mai multe încercări de reziliere, astăzi DRDP Craiova a câștigat definitiv procesul ce permite rezilierea acestui contract. A fost un proces dificil, cu multe termene, dar juriștii noștri au reușit performanța de a învinge avocații constructorilor, avocați specializați în astfel de litigii.

Avem pregătite actele să lansăm în licitație actualizarea documentației tehnice , în baza expertizei realizate de CNAIR, urmând să lansăm în licitație proiectare+execuție. Pentru a preveni o nouă blocare a acestui proiect, vom propune ca cei 188 de km să fie împărțiți în mai multe loturi”, a transmis Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.